Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Telefonní kontrola komunikace s patrony

Může se stát, že komunikace emailem s Himálajským patronem přestane fungovat. Potom je potřeba mu zavolat a zjistit kde se stala chyba

Proč je práce důležitá: Hlavní komunikační medium pro spojení mezi Brontosaury v Himálajích a jejich Himálajskými patrony je email. Poskytovatelé emailových služeb (jako třeba seznam nebo gmail) se snaží obránit jejich uživatele proti spamu a komerčním emailům atd. Automatičtí roboti třídící poštu nejsou schopni rozpoznat rozdíl mezi neziskovkou a Kauflandem, a tak budou emaily s výsledky práce házet do složek společně se „slevami na párky“. Emailoví poskytovatelé také stále mění parametry jejich spamových filtrů, takže se může stát, že i když řeknete robotovi „toto je moje oblíbená neziskovka“ může vám to za půl roku zase hodit mezi párky z Kaufladnu.

Pokud Himálajský patron nedostává naše emaily, dříve nebo později nabude dojmu, posílám Brontosaurům dary a oni ani nepošlou email. V naprosté většině případů to končí tak, že patronův zápal ochladne a přestane dary posílat.

Náplň práce: může mít dva stupně,

  1. Jedou za měsíc na základě instrukcí obvolat Himálajské patrony, kteří nereaguji na naše emaily, v nichž je upozorňujeme, že jsme přestali dostávat pravidelné dary. Nejméně 1/3 případů nedorozumění kdy patronovi třeba skončila platnost příkazu, chce pokračovat, ale nemá se to, jak dozvědět, když emaily končí ve spamu. 2/3 případů jsou situace, kdy patron nepečlivě komunikuje s námi, například potřebuje pravidelné dary na půl roku přerušit. 3/3 případů jsou ukončení pravidelného dárcovství je dobré do mít od patrona potvrzené. Pokud se podaří obnovit pravidelné dary 1/3 až 2/3 případů je to vy výsledku velké množství darů. 
  2. Pokud se podaří zajistit první stupeň pustíme se společně do prevence, a to obvolávání patronů tehdy pokud náš systém bude hlásit že nečtou emaily, tj. pokud patron například po půl roku neotevřel náš email tak mu zavoláme a zeptáme se jestli je dostává.

Časová náročnost práce: 

  1. První stupeň trvá od 30 minut až do 1,5 hodiny za měsíc. S tím že čím pravidelněji a poctivěji se to čistí, tím méně to času bere
  2. Druhý stupeň vezme tak 30 minut za měsíc.

Místo práce: Odkudkoliv s využitím vlastního PC a vlastního mobilu

Předpoklady: Komunikativnost, schopnost empatie a citlivé komunikace s dárci.

Podmínky: Předpokládáme, že tato práce je dobrovolná.

V případě zájmu: prosím napište na info@brontosaurivhimalajich.cz