Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Fakturovač

Naše neziskovka uhradí za rok 250 faktur a přijme 175 plateb. Vyplácení faktur a systematická manažerská evidence výdajů a příjmů přidá na profesionalitě naší organizace.

Náplň práce: Platit faktury z internetového bankovnictví, ukládat je na náš cloud, zaznamenávat utracení faktury do manažerské evidence. Vystavovat faktury, evidovat příjmy do manažerské evidence.

Časová náročnost práce: Platba každé faktury může trvat okolo 5 minut, když jich bude více naráz, je to otázkou pár minut. Celkově to tedy může být asi 20 hodin ročně a potom cca 1,5 hodiny měsíčně. Nicméně je ještě potřeba naučit se rozumět, kam která faktura patří v manažerském účetnictví, což může trvat cca 5 hodin postupného učení v průběhu roku.

Značnou část práce bude možné udělat až ve volné chvíli. Ideální je, pokud bude evidence dělána pravidelně, třeba každý týden. V některých případech bude potřeba rychle reagovat a fakturu zaplatit třeba do jednoho dne od požádání. Není ale problém dobrovolníka zastoupit, pokud by zrovna nemohl (třeba byl týden na dovolené), ale musí to dát vědět :-). Na druhou stranu třeba v průběhu léta většinou neplatíme žádné faktury.

Místo práce: Odkudkoliv s využitím vlastního PC a vlastního mobilu.

Předpoklady:Výhodou budou znalosti z oblasti finančnictví, ale není to podmínkou. Pokud nebudou finanční znalosti, stačí alespoň předpoklady pro jednoduchou matematiku a logiku.

Klíčová je spolehlivost a důslednost. Nepřijatelné je, pokud by fakturovač zapomínal proplácet faktury nebo pokud evidenci nedělal poctivě.

Práce je pro člověka, který rád introvertně kutí u počítače.

Podmínky:Předpokládáme, že tato práce je dobrovolná.

V případě zájmuprosím napište na info@brontosaurivhimalajich.cz